Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi rikoskonstaapeli

Valtio Valtimo

Itä-Suomen poliisilaitos on henkilöstömäärältään maamme neljänneksi ja pinta-alaltaan kolmanneksi suurin poliisilaitos. Toimialueena ovat Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnat. Pääpoliisiasema on Kuopiossa. Muita poliisiasemia on 14 paikkakunnalla.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2018, Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.12.2018. Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116.15 / 3 vko
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 21.11.2018  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävät sijoittuu Itä-Suomen poliisilaitoksen eteläisen kenttäjohtoalueen rikostorjuntayksikköön. Tehtävään nimettävät toimivat rikostutkijoina Mikkelin poliisiaseman päivittäis- tai pitkäkestoisen tutkinnan tutkintaryhmissä tai mahdollisesti myöhemmin perustettavassa yhdistetyssä perusrikostutkinnan tutkintaryhmässä. Virkapaikka on Mikkeli.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Vanhemman rikoskonstaapelin kelpoisuusvaatimuksena on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin