Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi rikoskonstaapeli

Valtio Valtimo

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita. Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 16 kuntaa ja n. 313 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 14000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 10.6.2019, Tehtävä alkaa aikaisintaan 10.6.2019.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kotkan poliisiasema, Ruukinkatu 12, 48100 Kotka

Viran/tehtävän kuvaus:

Vanhemman rikoskonstaapelin virka, vaativuustasossa 08.02 - 08.03. Henkilön sijoittuminen vaativuusluokkaan määritellään tehtävien kokonaisarvioinnin perusteella. Virka täytetään aikaisintaan 10.6.2019. Viran sijoituspaikkana on Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen rikostutkintasektori, virkapaikkana Kotkan poliisiasema monialatutkinnan tutkintaryhmä. Virkaan valittava toimii tutkintaryhmän tutkijana. Tarkempi tehtäväkuvaus ilmenee tutkintasektorin työjärjestyksessä.

Nimityksessä voidaan soveltaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimus vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Poliisilaitos on kaksikielinen. Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:n mukaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Poliisimiehen virkaan nimitettävällä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin