Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vanhempi rikoskonstaapeli

Valtio Valtimo

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tuottaa poliisin toimialaan kuuluvia turvallisuus- ja muita palveluita. Se vastaa toiminta-alueellaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, rikosten ennalta estämisestä ja rikostutkinnasta sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta.

Poliisilaitos toimii Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson maakuntien alueella. Poliisilaitoksen toiminta-alueella on 16 kuntaa ja n. 313 000 asukasta. Toiminta-alueen pinta-ala on yli 14000 neliökilometriä. Pääpoliisiasema sijaitsee Kouvolassa ja poliisiasemat Haminassa, Kotkassa, Lappeenrannassa ja Imatralla.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos tarjoaa vakituisen työpaikan noin 500 hengelle. Henkilöstön virkapaikat ovat Kouvolassa, Kotkassa, Lappeenrannassa tai Imatralla. Poliisien osuus henkilökunnasta on noin 400 henkeä.

Kaakkois-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.7.2019, Tehtävä alkaa aikaisintaan 1.7.2019. Tehtävä voi alkaa myös sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Imatran poliisiasema, Tainionkoskentie 70, 55100 Imatra

Viran/tehtävän kuvaus:

Vanhemman rikoskonstaapelin virka sijoitetaan rikostorjuntasektorille, ulkomaalaisyksikköön. Vanhempi rikoskonstaapeli toimii ulkomaalaistutkintaryhmän tutkijana. Virkapaikka on Imatran poliisiasema. Ulkomaalaisyksikön päätehtävinä ovat ulkomaalaisvalvonta ja -tutkinta ja siihen liittyvän tilannekuvan ylläpito, turvapaikkatutkinta (poliisille kuuluvin osin), käännytysten ja karkotusten valmistelu ja täytäntöönpano sekä ulkomaalaisten maasta poistamistehtävät.

Nimityksessä voidaan soveltaa kuuden kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimus vanhemman rikoskonstaapelin virkaan on poliisin ammattikorkeakoulututkinto, poliisin perustutkinto tai poliisimiehistön virkatutkinto.

Poliisilaitos on kaksikielinen. Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 a §:n mukaan hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Poliisimiehen virkaan nimitettävällä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin