Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Varastomies

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Kaartin jääkärirykmentti on Helsingin Santahaminassa sijaitseva Maavoimien joukko- osasto, jonka päätehtävä on kouluttaa taisteluun rakennetulla alueella erikoistuvia joukkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan puolustamiseen. Rykmentissä työskentelee noin 400 henkilöä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. 38 h 45 min / vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kaartin jääkärirykmentti, Rykmentintie 4, 00860 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme varastomiestä Kaartin jääkärirykmenttiin Helsinkiin.

Työskentelet materiaalikeskuksen asiakaspalvelutehtävissä hoitaen mm. vaatetus-, majoitus-, liikuntaväline- ja kenttämateriaalin vaihdot, varustamiset ja palautukset. Asiakkaitasi ovat mm. varusmiehet, henkilökunta ja kadetit. Asiakaspalvelun lisäksi toimenkuvaasi kuuluu materiaalien huoltoa, lajittelua, hyllytystä sekä materiaalien siirtoa haarukka- ja pinoamisvaunujen avulla. Käytät työssäsi SAP-järjestelmää materiaalin käsittelyyn.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan, että hän on Suomen kansalainen ja täyttää yleiset kelpoisuusvaatimukset valtion virkaan. Sen lisäksi, mitä yleisestä kelpoisuudesta valtion virkaan muualla laissa säädetään, Puolustusvoimien virkaan nimitettävältä vaaditaan tehtävien edellyttämää luotettavuutta.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin