Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija 11.02 virka

Valtio Vartija

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen keskuspaikkana toimii Espoon pääpoliisiasema ja muut poliisiasemat ovat Kirkkonummella, Lohjalla ja Raaseporissa. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos vastaa yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpidosta, rikosten ja häiriöiden ennaltaehkäisystä, rikosten esitutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta omalla toimialueellaan. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksella työskentelee noin 530 henkilöä, joista poliiseja yli 420. Länsi-Uudenmaan poliisilaitos on kaksikielinen ja enemmistön kielenä on suomi.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella sijaitsee 10 kuntaa Espoosta Hankoon. Poliisilaitoksen alueella on erilaisia liikenteellisiä erityispiirteitä, kuten neljä vilkasta valtaväylää, metro, rantarata, maan suurimpia kauppakeskuksia, sekä vastakohtana monipuolinen luonto, merenrantaa ja järviä. Suomen toiseksi suurin kaupunki Espoo toimii vilkkaana elinkeinoelämän keskuksena. Idylliset Hanko ja Tammisaari merenrantoineen ja kesätapahtumineen tuovat toisenlaisen näkymän toimialueesta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Virka on vakituinen ja pyritään täyttämään 1.10.2020 alkaen. Viran täytössä voidaan käyttää enintään 6 kk:n koeaikaa. Valtion virkamieslain (750/1994) 10 §:n mukaan nimittämisessä on mahdollista noudattaa kuuden kuukauden koeaikaa, jonka aikana virkasuhde voidaan purkaa sekä nimittävän viranomaisen että virkamiehen puolelta.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Espoon pääpoliisiasema, Nihtisillankuja 4, 02630 Espoo

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksessa on haettavana vartijan virka.

Virka on avoinna poliisipalvelulinjan valvonta- ja hälytystoiminnan sektorilla. Virkapaikkana on Espoon pääpoliisiasema.

Vartijan tehtävät muodostuvat pääasiassa poliisilain perusteella säilöön otettujen ja rikosperusteisesti kiinniotettujen, pidätettyjen ja vangittujen vartioinnista poliisivankilassa. Lisäksi työhön kuuluu muun muassa asiakaspalvelutehtäviä, rekisteröintitehtäviä, kameravalvontaan liittyviä tehtäviä ja tiedoksiantotehtäviä. Tarvittaessa kiinniotettujen vartiointia suoritetaan myös poliisivankilan ulkopuolella mm. käräjäoikeudessa ja kuljetusten aikana.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Erityiset kelpoisuusvaatimukset:
Poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16§ mukaan kelpoisuusvaatimuksena poliisilaitoksen vartijalla on soveltuva turvallisuusalan koulutus.

Yleiset kelpoisuusvaatimukset:
Virkamieheksi nimitettävän tulee valtion virkamieslain 8 §:n mukaan olla täyttänyt 18 vuotta.

Kielitaitovaatimuksista säädetään poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 b §:ssä. Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alue on kaksikielinen. Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena poliisilaitoksen vartijan ja ylivartijan virassa on kaksikielisessä viranomaisessa joko suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Lähde: valtio.fi

61 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin