Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija, Pori

Valtio Vartija

Lounais-Suomen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Poliisilaitos vastaa myös toimialueensa asukkaiden lupapalveluista.

Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, jonka toiminta-alueeseen kuuluu 45 kuntaa. Alueella asuu lähes 700 000 asukasta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 1 000 henkilöä.
Näistä poliiseja on n. 760, muut ovat toimistohenkilökuntaa ja vartijoita.
Pääpoliisiasema sijaitsee Turussa ja lisäksi poliisiasemia on
Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa, Uudessakaupungissa, Kemiönsaarella, Porissa, Raumalla, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Porin poliisiasema, Pl 38, 28101 Pori

Viran/tehtävän kuvaus:

Vartijan tehtävänä on pidätettyjen, päihtyneiden tai muusta syystä poliisin tiloissa säilytettävien henkilöiden valvonta-, vartiointi-, huolto- ja kuljetustehtävät sekä rekisteröinti. Tarvittaessa vartija työskentelee satunnaisesti poliisilaitoksen muissa poliisivankiloissa.

Virkapaikka on Porin poliisiasema.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva turvallisuusalan koulutus.

Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena poliisilaitoksen vartijan ja ylivartijan virassa on kaksikielisessä viranomaisessa joko suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Kun kaksikielisessä viranomaisessa täytetään poliisilaitoksen vartijan tai ylivartijan virkaa, on kiinnitettävä huomiota siihen, että suomen ja ruotsin kielen käyttämistä edellyttävät virkatehtävät voidaan jakaa asianomaista kieltä taitavien henkilöiden suoritettavaksi.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin