Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. vaativuustasoilla 5 vuorotyö ja vaativuustasolla 7 päivätyö
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 25.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Riihimäen vankila, PL 100 (Kaunolanraitti 3), 11311 Riihimäki

Viran/tehtävän kuvaus:

Riihimäen vankila on yksi Etelä-Suomen rikosseuraamusalueen yksiköistä, johon kuuluu sen lisäksi aluekeskus, arviointikeskus, Helsingin vankila, Vantaan vankila, Jokelan vankila, Suomenlinnan vankila, Keravan vankila, Helsingin ja Uudenmaan yhdyskuntaseuraamustoimistot. Riihimäen vankila on suljettulaitos, jossa on 223 vankipaikkaa.

Vartijan tehtävät ovat monimuotoiset ja laaja-alaiset. Vartijana teet lähityötä vankien kanssa ja huolehdit omalta osaltasi vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista, sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta. Pääsääntöiset työtehtävät ovat vartiointi-, valvonta- ja kuljetustehtävät. Vartijan työssä tärkeitä ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa. Vartija kehittää ja vastaa hänelle erikseen määrätyn tehtäväalueen toiminnasta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on rikosseuraamusalan ammattitutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta (1739/2015)). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin