Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 5.3.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Käyrän vankila, Pappilantie 36, 21370 Aura

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi-Suomen rikosseuraamusalueeseen kuuluva Käyrän vankila julistaa haettavaksi kolme (3) vartijan 6V virkaa 1.4.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Käyrän vankila sijaitsee Auran kunnassa, noin 25 km päässä Turusta. Käyrän vankila on miehille tarkoitettu avovankila, jossa on vankipaikkoja 80 vangille.

Vartija huolehtii osaltaan vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta. Tehtävä sisältää monipuolisesti ja laaja-alaisesti vartijan työtehtäviä vankilassa sekä kuljetus- ja valvontatehtäviä vankilan ulkopuolella. Vartija ohjaa oman tehtäväalueensa osalta vankeja rangaistusajan suunnitelman mukaisesti rikoksettomaan elämään. Avolaitoksen vartijan tehtävässä korostuu vapauteen valmentaminen ja aktiivinen lähityö vankien kanssa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on rikosseuraamusalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 30.12.2015/1739).

Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin