Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Virka täytetään 1.9.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pelson vankila, PL 1 (Linnantie 101), 92810 Pelsonsuo

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen tehtävänä on ylläpitää laillista yhdyskuntaseuraamusten, vankeusrangaistusten ja sakon muuntorangaistusten täytäntöönpanoa sekä huolehtia tutkintavankeuden toimeenpanosta ja muusta rangaistusten täytäntöönpanosta. Rikosseuraamusalue muodostuu aluekeskuksesta, arviointikeskuksesta, 12 vankilasta, 7 yhdyskuntaseuraamustoimistosta ja kahdesta vapauttamisyksiköstä.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Pelson vankilan vartijan virka koiranohjaajan tehtäviin. Virka täytetään 1.9.2020 lukien tai sopimuksen mukaan.

Pelson vankila on 80-paikkainen suljettu vankila miesvangeille.


Koiranohjaajana toimivan vartijan tehtävänä on suorittaa päätoimisesti huumausainevalvontaa hallinnassaan olevan Rikosseuraamuslaitoksen koiran kanssa johtajan hyväksymän toimintasuunnitelman mukaisesti.

Koiranohjaaja toimii osana Pelson vankilan tarkastus- ja turvallisuusryhmää sekä Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueen huumausainekoiraryhmää. Tässä tehtävässään koiranohjaaja antaa tarvittaessa virka-apua muille viranomaisille sekä Rikosseuraamuslaitoksen yksiköille vankilan johtajan tai hänen määräämänsä turvallisuudesta vastaavan virkamiehen ohjeiden mukaisesti.

Koiranohjaaja vastaa hallinnassaan olevan huumausainekoiran koulutuksesta, ohjaamisesta ja hyvinvoinnista, ylläpitää ja kehittää ammattitaitoaan ja osallistuu vuosittain järjestettävään jatkokoulutukseen sekä tasokokeisiin.

Koiranohjaaja suorittaa valvontaa ja tilatarkastuksia huumausainekoiran kanssa koko vankilan alueella sekä osallistuu tiedonhankintaan ja kehittää tarkastustoimintaa yhdessä turvallisuudesta vastaavan apulaisjohtajan, turvallisuudesta vastaavien rikosseuraamusesimiesten ja vartijoiden kanssa.

Koiranohjaaja sijaistaa tarvittaessa vartijoita sekä suorittaa muut tehtävänkuvaan kuuluvat sekä vankilan johdon ja rikosseuraamusesimiesten erikseen määräämät tehtävät.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on vankeinhoitoalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (asetus 1739/2015).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

46 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin