Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Rikosseuraamuslaitos tekee vaikuttavaa, luotettavaa ja merkityksellistä työtä yhteiskunnan turvallisuuden hyväksi. Oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva Rikosseuraamuslaitos vastaa tutkintavankeuden toimeenpanosta sekä yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpanosta.

Ydintoimintojen toteuttamista varten Suomi on jaettu kolmeen rikosseuraamusalueeseen, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi Rikosseuraamuslaitoksessa on kolme valtakunnallista yksikköä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 6
Hakuaika päättyy: 7.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan vankila, PL 160 (Siltaniitynkuja 2), 01261 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Vantaan vankila on moderni, suljettu vankila, jonka keskeisenä tehtävänä on tutkintavankeuden toimeenpano ja vanginkuljetus. Laitoksen vankiluku on yleensä 200 - 250, josta lähes puolet ulkomaalaisia. Vankilassa työskentelee vajaat 140 virkamiehestä, joista runsaat sata kuuluu valvontahenkilöstöön.

Vartijan tehtävät tutkintavankilassa ovat monimuotoiset ja laaja-alaiset. Vartijana teet lähityötä vankien kanssa ja huolehdit omalta osaltasi vankilan turvallisuudesta ja toiminnoista, sekä vankilan järjestyssäännön ja päiväjärjestyksen noudattamisesta. Pääsääntöiset työtehtävät ovat vartiointi-, valvonta- ja kuljetustehtävät. Vartijan työssä tärkeitä ovat hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on rikosseuraamusalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 1739/2015). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin