Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua. 

Toimimme valtakunnallisesti kolmella eri rikosseuraamusalueella, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi meillä on Keskushallintoyksikkö, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus ja Täytäntöönpanoyksikkö.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2021, Tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 14.4.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun vankila, PL 50 / Mathilda Wredenkatu 1, 20251 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

"Kun läsnäolollasi on todella merkitystä".

Moni pitää työtämme mystisenä. Moni ei kuitenkaan tiedä, miten monipuolisia työtehtäviä teemme. Olemme nähneet monenlaisia tarinoita. Työyhteisömme on tiivis, ja meillä on huippu työporukka, josta olemme ylpeitä. Ylpeyden fiilis nousee myös arvoista, joita toteutamme. Tavoitteenamme on tuomitun parempi, rikokseton elämä. Me uskomme ihmisen kasvuun ja muutokseen.

Haluatko sinäkin päästä tekemään monipuolista, kansainvälisesti arvostettua ja merkityksellistä työtä rikollisuuden vähentämiseksi?

Etsimme nyt sinua, vankilan tuki ja turva, tunnetaan myös nimellä:

VARTIJA

Turun vankila on 255-paikkainen suljettu vankila, jossa työskentelee n. 200 eri alojen ammattilaista. Vankilassa rangaistustaan suorittaa sekä mies- että naisvankeja, jotka voivat olla sakko-, tutkintavankeja tai vankeusvankeja ensikertalaisista pitkäaikaisvankeihin.

Länsi-Suomen rikosseuraamusalueella Turun vankilassa on haettavana kaksi (2) vartijan virkaa. Virat täytetään 1.6.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu arjen sujumisesta huolehtiminen vankilassa. Huolehdit vankilassa turvallisuudesta ja sääntöjen noudattamisesta. Valvontatyön lisäksi olet vangitun elämässä päivittäistukena ja ohjaat suunnitelmallisesti kohti rikoksetonta elämää. Lisäksi tehtäviin kuuluu työtehtäviä kuljetus- ja valvontatehtävissä vankilassa ja vankilan ulkopuolella. Työmetodimme perustuvat tutkittuun tietoon, ja tämä tekee meistä maailman kärkiluokkaa. Työsi vaikuttaa niin yksilöön, yhteisöön kuin yhteiskuntaankin.

Arvostatko työn pysyvyyttä, mutta myös joustavuutta työajoissa? Me pystymme tarjoamaan sinulle sekä varmuutta että joustavuutta. Työssämme on hyvät koulutusmahdollisuudet, jotka luovat urallesi monia mahdollisuuksia.

Luottamusta, turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta - sitä Rise on.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on rikosseuraamusalan ammatillinen tutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 30.12.2015/1739).
Kielitaitoa koskevana kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen kielitaito ja tyydyttävä ruotsin kielen ymmärtämisen taito (Laki julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta 424/2003).

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 30.12.2015/1739). Valtion virkamieslain 8 c §:n (19.12.2017/948) mukaisesti nimitysharkinnassa otetaan huomioon hakijan nuhteettomuus.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin