Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vartija

Valtio Vartija

Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua. 

Toimimme valtakunnallisesti kolmella eri rikosseuraamusalueella, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi meillä on Keskushallintoyksikkö, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus ja Täytäntöönpanoyksikkö.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2021, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 4
Hakuaika päättyy: 31.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Vantaan vankila, PL 160 (Siltaniitynkuja 2), 01261 Vantaa

Viran/tehtävän kuvaus:

Kun läsnäolollasi on todella merkitystä.

Moni pitää työtämme mystisenä. Moni ei kuitenkaan tiedä, miten monipuolisia työtehtäviä teemme. Olemme nähneet monenlaisia tarinoita. Työyhteisömme on tiivis, ja meillä on huippu työporukka, josta olemme ylpeitä. Ylpeyden fiilis nousee myös arvoista, joita toteutamme. Tavoitteenamme on tuomitun parempi, rikokseton elämä. Me uskomme ihmisen kasvuun ja muutokseen.
Haluatko sinäkin päästä tekemään monipuolista, kansainvälisesti arvostettua ja merkityksellistä työtä rikollisuuden vähentämiseksi?

Etsimme nyt sinua, vankilan tuki ja turva, tunnetaan myös nimellä:

VARTIJA

Vantaan vankila on moderni, suljettu vankila, jonka keskeisenä tehtävänä on tutkintavankeuden toimeenpano ja vanginkuljetus. Laitoksen vankiluku on yleensä 200 - 250, josta lähes puolet ulkomaalaisia. Vankilassa työskentelee vajaat 140 virkamiehestä, joista runsaat sata kuuluu valvontahenkilöstöön.

Etelä-Suomen rikosseuraamusalueella Vantaan vankilassa on haettavana neljä vartijan virkaa. Virat täytetään 1.6.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu arjen sujumisesta huolehtiminen vankilassa. Huolehdit vankilassa turvallisuudesta ja sääntöjen noudattamisesta. Valvontatyön lisäksi olet vangitun elämässä päivittäistukena ja ohjaat suunnitelmallisesti kohti rikoksetonta elämää. Lisäksi tehtäviin kuuluu työtehtäviä kuljetus- ja valvontatehtävissä vankilassa ja vankilan ulkopuolella. Työmetodimme perustuvat tutkittuun tietoon, ja tämä tekee meistä maailman kärkiluokkaa. Työsi vaikuttaa niin yksilöön, yhteisöön kuin yhteiskuntaankin.

Arvostatko työn pysyvyyttä, mutta myös joustavuutta työajoissa? Me pystymme tarjoamaan sinulle sekä varmuutta että joustavuutta. Työssämme on hyvät koulutusmahdollisuudet, ja tätä kautta myös mahdollisuus pysyvään virkasuhteeseen.

Luottamusta, turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sitä Rise on.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena vartijan virkaan on rikosseuraamusalan ammattitutkinto tai soveltuva korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta (1739/2015)). Kielitaitovaatimuksena on julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) mukainen osaaminen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

6 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin