Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Veroasiantuntija, Helsinki

Valtio Helsinki

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis – ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Veronkantoyksikössä on yksi toimintayksikkö eli Maksu- ja perintäkeskus sekä Ohjaus- ja kehittämisyksikkö. Toimintayksikössä tehdään verojen maksamisen ja palauttamisen, tapauskohtaisen ja oikeudellisen perinnän sekä verovarojen kirjanpidon tehtäviä. Toimintayksikön pääpaikka on Helsinki ja siinä työskentelee noin 300 veronkannon ja perinnän ammattilaista

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Työn luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus , Vääksyntie 4, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Maksu- ja perintäkeskuksessa on avoinna määräaikainen veroasiantuntijan virka, joka täytetään 1.4.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Veroasiantuntijana toimit auto- ja valmisteverotuksen maksuliikkeen asiantuntijatehtävissä.
Ohjaat sisäisiä asiakkaita auto- ja valmisteverotuksen maksuliikkeen vaativissa kysymyksissä, osallistut koulutus- ja kehittämistehtäviin ja teet yhteistyötä verovalvojien, muiden veroasiantuntijoiden sekä sidosryhmien kanssa.

Vastuullasi on verokannon siirtymäajan tehtävien sujuminen sekä niissä tarvittavan osaamisen varmistaminen.

Tehtävään voidaan soveltaa koeaikaa, joka on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

2 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin