Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Veroasiantuntija, oma-aloitteinen verotus

Valtio Valtimo

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Verohallinto on siirtymässä 1.9.2019 alkaen valtakunnalliseen prosessiohjaukseen. Valtakunnallisen prosessiohjauksen tavoitteena on lisätä toiminnan yhtenäisyyttä ja eheyttä sekä asiakkaan tarpeiden ja kokonaistilanteen ymmärtämistä. Prosessiohjaus ei ole sidoksissa asiakkaan oikeudelliseen muotoon eikä se kohdistu vain yhteen yksikköön, vaan se on aidosti valtakunnallista, läpi Verohallinnon tapahtuvaa ohjausta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hakija voi esittää toiveen työskentelypaikasta, ,  

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme prosessivastaavaa Oma-aloitteinen verotus- prosessiin.

Prosessivastaavana suunnittelet, ohjaat ja seuraat prosessin toimintaa annettujen linjausten ja menettelyjen mukaisesti.

Yleisen prosessinohjauksen lisäksi tehtäväsi on maa-ja metsätalouden harjoittajien OAV-menettelyt sekä ohjaus ja kehittäminen (Henkilöverotusyksikössä, Länsi-Suomen tai Lounais-Suomen verotoimistossa).

Tarkemmin työtehtäviisi kuuluu mm.:
- vastata prosessin suoriutumisesta ja tehokkuudesta asetettujen tavoitteiden mukaisesti oman vastuualueesi osalta sekä puuttua tarvittaessa poikkeamiin
- toimia vastuualueesi osalta prosessissa toimivien henkilöiden tukena
- huolehtia, että prosessissa olevilla henkilöillä on tarvittava menettelyosaaminen ja ajantasainen tieto prosessin menettelyistä ja ohjeistuksesta
- organisoida vastuualueesi työtehtäviä yhdessä prosessissa toimivien henkilöiden esimiesten kanssa osana prosessin päivittäisjohtamista
- osallistua prosessin johtoryhmätyöskentelyyn ja raportoida prosessin suorituskyvystä oman vastuualueesi osalta
- vastata prosessimuutosten läpiviennistä omalla vastuualueellasi
 - osallistua prosessin resurssi- ja osaamistarpeiden määrittelyyn yhdessä prosessinomistajan ja johdon kanssa sekä tunnistaa prosessin kehittämis- ja muutostarpeita.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin