Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Veroasiantuntija/perinnän asiantuntija, Oulu, Kuopio, Turku, Vaasa tai Helsinki

Valtio Oulu

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis – ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Veronkantoyksikössä on yksi toimintayksikkö eli Maksu- ja perintäkeskus sekä Ohjaus- ja kehittämisyksikkö. Toimintayksikössä tehdään verojen maksamisen ja palauttamisen, tapauskohtaisen ja oikeudellisen perinnän sekä verovarojen kirjanpidon tehtäviä. Toimintayksikön pääpaikka on Helsinki ja siinä työskentelee noin 300 veronkannon ja perinnän ammattilaista

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.12.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.9.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus, Lemminkäisenkatu 14-18 B, 20520 Turku
Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus, Poikkikuja 7, 65101 Vaasa
Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus, Sepänkatu 20, 90100 Oulu
Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus, Tulliportinkatu 35, 70110 Kuopio
Veronkantoyksikkö, Maksu- ja perintäkeskus, Vääksyntie 4, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Veronkantoyksikkö hakee veroasiantuntijaa perinnän tehtäviin. Tehtävä tulee kuitenkin organisaatiomuutosten myötä sijoittumaan uuteen Verotusyksikköön.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on itsenäinen ja aktiivinen ote työssä ja sen kehittämisessä. Haluat tukea henkilöstöä heidän osaamisensa kehittämisessä.

Perinnän asiantuntijana

- Teet verojen perintään liittyviä vaativia tehtäviä.
- Valmistelet ja ratkaiset toimintayksikössä tehtäviä päätöksiä.
- Ohjaat ja neuvot asiakkaita ja henkilöstöä.
- Sinulla on koulutus- ja kehittämistehtäviä.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin