Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Veroasiantuntija, varainverotus, 3 paikkaa

Valtio Valtimo

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis– ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa, kokonaisuuksien hahmottamista ja muiden osaamisen kehittämistä. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Henkilöverotusyksikkö on Verohallinnon suurin toimiala noin 2500 työntekijällään. Ohjaamme ja palvelemme henkilöasiakkaita ja -yrityksiä toimimaan omatoimisesti ja oikein. Tule mukaan rakentamaan ja tarjoamaan asiakkaillemme hyvin kohdennettuja ja helppokäyttöisiä palveluja, jotka tekevät kansalaisten ja yritysten veroasioinnista vaivatonta.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.12.2019, tai sopimuksen mukaan. . Päättyy 30.11.2020.
Määräaikaisuuden syy: Avoinna olevaan virkaan kuuluvien tehtävien hoidon väliaikainen järjestäminen.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 23.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Verohallinto, Vääksyntie 4, 00510 Helsinki
Verohallinto, Poikkikuja 7, 65101 Vaasa
Verohallinto, Tulliportinkatu 35, 70110  Kuopio
Verohallinto, Lemminkäisenkatu 14-18, 20100 Turku
Verohallinto, Torikatu 34 B, 90101 Oulu
Verohallinto, Hatapään valtatie 36, 33100 Tampere
Verohallinto, Yhteiskouluntie 13, 04401 Järvenpää
Verohallinto, Vapaudenkatu 58 A, 40100  Jyväskylä
Verohallinto, Yliopistonkatu 6, 80100 Joensuu
Verohallinto , Hallituskatu 1-5 (5C), 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Mitä odotamme sinulta?

Hallitsetko kiinteistöverotuksen ja tunnet perintö- ja lahjaverotusta tai varainsiirtoverotusta? Tai hallitsetko varainsiirtoverotuksen ja tunnet perintö- ja lahjaverotusta tai kiinteistöverotusta? Haluatko edistää henkilöstön osaamista valmentavalla otteella?

Haemme henkilöverotuksen asiantuntijatehtäviin nyt kolmea veroasiantuntijaa, joista kaksi erikoistuu ensivaiheessa varainsiirtoverotukseen ja yksi kiinteistöverotukseen. Tehtävään valittava asiantuntija pääsee pääverolajinsa lisäksi kehittämään osaamistaan myös jossakin toisessa varainverotuksen verolajissa (perintö- ja lahjaverotus, kiinteistöverotus tai varainsiirtoverotus).

Veroasiantuntijana pääset mukaan muun muassa seuraaviin valtakunnallisiin tehtäviin:

•sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden asiantuntijaohjaukseen ja neuvontatyöhön
•varainverotuksen (ensivaiheessa pääpaino varainsiirtoverotuksessa tai kiinteistöverotuksessa) vaativien asioiden käsittelyyn ja ratkaisemiseen
•henkilöstön osaamisen kehittämiseen valmentavalla otteella
•varainverottamista koskeviin kehittämistehtäviin

Mikä tekee veroasiantuntijan työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa veroasiantuntijan tehtävässä, pääset vaikuttamaan Verohallinnon henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Yhdessä varmistamme, että Verohallinnon asiakkaat osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiat oikeaan aikaan ja oikealla tavalla.

Ilmoita kyselyssä, millä paikkakunnalla haluat työskennellä ja minkä tehtäväalueen veroasiantuntijaksi haet.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin