Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verosihteeri, oma-aloitteinen verotus, 7 paikkaa, Tampere

Valtio Tampere

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis– ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Valtakunnallinen Yritysverotusyksikkö (YVETA) vastaa osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöasiakkaiden sekä autoverotus- ja valmisteverotusasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta, verotuksesta ja verovalvonnasta. Valtakunnallisesti toimivan Yritysverotusyksikön vastuulla on myös kaikkien yritysmuotojen verotarkastukset. Yritysverotusyksikön palveluksessa on noin 1500 henkilöä.

Sisä-Suomen yritysverokeskus on osa valtakunnallista Yritysverotusyksikköä. Sen päätoimipaikka on Tampere ja sen palveluksessa on noin 220 verotuksen eri osa-alueiden osaajaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan. Tehtävän kesto on 6kk.. Päättyy 30.4.2020.
Määräaikaisuuden syy: Työn luonne.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 7
Hakuaika päättyy: 26.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Sisä-Suomen yritysverokeskus, Hatanpään valtatie 36, 33100 Tampere

Viran/tehtävän kuvaus:

Verosihteeri toimii Verohallinnon arvojen, toiminta-ajatuksen ja strategisten päämäärien mukaisesti. Pääset mukaan seuraaviin tehtäviin:
• teet yhteisöasiakkaiden arvonlisäverotuksen tai työnantajasuoritusten valvontaa
• ohjaat ja neuvot asiakkaita edellisiin tehtäväkokonaisuuksiin liittyen eri palvelukanavissa
• teet yhteistyötä toisten verovalvojien, asiantuntijoiden ja verotarkastajien kanssa

Mikä tekee verosihteerin työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa verotuksen ammattitehtävissä, pääset vaikuttamaan siihen, että yritykset osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiansa oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävässä voidaan soveltaa koeaikaa, jonka pituus on enintään puolet määräaikaisuuden kestosta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin