Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verosihteeri yritysverotukseen, 3 paikkaa Porvoo, Turku tai Vaasa

Valtio Porvoo

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis– ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa, kokonaisuuksien hahmottamista ja muiden osaamisen kehittämistä. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Henkilöverotusyksikkö on Verohallinnon suurin toimiala noin 2500 työntekijällään. Ohjaamme ja palvelemme henkilöasiakkaita ja -yrityksiä toimimaan omatoimisesti ja oikein. Tule mukaan rakentamaan ja tarjoamaan asiakkaillemme hyvin kohdennettuja ja helppokäyttöisiä palveluja, jotka tekevät kansalaisten ja yritysten veroasioinnista vaivatonta.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 26.8.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Uudenmaan verotoimisto/Porvoon toimipiste, Tulliportinkatu 1 , 06101 Porvoo
Lounais-Suomen verotoimisto, Lemminkäisenkatu 14-18 , 20520 Turku
Länsi-Suomen verotoimisto, Poikkikuja 7, 65100 Vaasa

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtäviin kuuluvat asiakaskohtaisen yritysverotuksen tehtävät molemmilla kotimaisilla kielillä;
- vaativien tapausten tulovero- ja arvonlisäverovalvonta
- elinkeino- ja maatalousverotus
- asiakastietojen hallinnan tehtävät
- asiakkaiden ennakoiva ohjaus ja neuvonta

Tehtävän sijoituspaikka on Porvoo, Turku tai Vaasa. Hakijoita pyydetään ilmoittamaan toiveensa viranhoitamispaikasta jo hakemusvaiheessa. Lopullinen viranhoitamispaikka sovitaan valittavan henkilön kanssa.
Virkaan nimitettäessä voidaan käyttää enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin