Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verotarkastaja, 2 paikkaa, Kuopio

Valtio Kuopio

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Itä-Suomen yritysverokeskus on osa valtakunnallista Yritysverotusyksikköä. Sen päätoimipaikka on Kuopio ja sen palveluksessa on noin 180 verotuksen eri osa-alueiden osaajaa.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.7.2019. Päättyy 31.12.2019.
Määräaikaisuuden syy: Harjoittelu verotarkastustehtäviin.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 2
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Itä-Suomen yritysverokeskus, Tulliportinkatu 35, 70111 Kuopio

Viran/tehtävän kuvaus:

Verotarkastajan ja veroasiantuntijan yhdistelmätehtävässä toimit Verohallinnon arvojen, toiminta-ajatuksen ja strategisten päämäärien mukaisesti. Tehtävänäsi on mm.

• toimia vastuutarkastajana pienten yritysten tarkastuskokonaisuuksissa sekä osallistua suurten ja keskisuurten yritysten usean verolajin verotarkastuksiin tarkastusryhmän jäsenenä
• osallistua viranomaisyhteistyönä suoritettaviin tarkastuksiin sekä muihin valvontatehtäviin.
• toimia verotuksen asiantuntijatehtävissä, erityisesti arvonlisäverotuksen asiantuntijatehtävissä: mm. vaativat arvonlisäverotuksen oikaisuvaatimukset sekä kirjalliset ohjaukset.
• asiakkaiden ohjaus ja osallistuminen mm. ennakollisiin keskusteluihin.
• henkilöstön koulutus, ohjaus ja tuki arvonlisäverotuksessa erityisesti menettelyllisissä kysymyksissä.

Tehtävä edellyttää matkustamista.

Mikä tekee verotarkastajan ja veroasiantuntijan työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa asiantuntijatehtävissä pääset vaikuttamaan siihen, että yritykset osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiat oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävän hoitamispaikka on Kuopio.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6kk) koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin