Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verotarkastaja, 3 paikkaa, Oulu

Valtio Oulu

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Yritysverotusyksikkö (YVETA) vastaa osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöasiakkaiden sekä autoverotus- ja valmisteverotusasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta, verotuksesta ja verovalvonnasta. Valtakunnallisesti toimivan Yritysverotusyksikön vastuulla on myös kaikkien yritysmuotojen verotarkastukset. Yritysverotusyksikön palveluksessa on noin 1500 henkilöä.

Pohjois-Suomen yritysverokeskus on osa valtakunnallista Yritysverotusyksikköä. Sen päätoimipaikka on Oulu, ja sen palveluksessa on noin 130 verotuksen eri osa-alueiden osaajaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 3
Hakuaika päättyy: 24.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Suomen verotarkastusyksikkö, Torikatu 34 B, 90101 Oulu

Viran/tehtävän kuvaus:

Verotarkastaja toimii Verohallinnon arvojen, toiminta-ajatuksen ja strategisten päämäärien mukaisesti. Verotarkastajan tehtävänä on mm.

• toimia vastuutarkastajana pienten yritysten tarkastuskokonaisuuksissa, osallistua suurten ja keskisuurten yritysten usean verolajin verotarkastuksiin tarkastusryhmän jäsenenä, osallistua viranomaisyhteistyönä suoritettaviin tarkastuksiin sekä muihin valvontatehtäviin
• ohjata asiakkaita ja osallistua mm. ennakollisiin keskusteluihin sekä muihin reaaliaikaisuutta ja ennakollisuutta lisääviin yhteistyömalleihin
• toimia joustavasti myös muissa Yritysverotusyksikön asiantuntijatehtävissä ja projekteissa.

Etsimme henkilöä, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä sekä halua ja kykyä itsensä ja toiminnan kehittämiseen.

Pääset mukaan seuraaviin tehtäviin:

• yritysten riskiperusteisiin verotarkastuksiin kaikkien verolajien osalta vastuutarkastajana tai ryhmän jäsenenä sekä asiakasyritysten ohjaustehtäviin
• verotuksen asiantuntija- ja valvontatehtäviin
• yhteistyöhön myös muiden viranomaisten kanssa
• osallistumaan koulutus- ja kehittämistehtäviin.

Mikä tekee verotarkastajan työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa asiantuntijatehtävissä toimien verotarkastajana pääset vaikuttamaan siihen, että yritykset osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiat oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävän hoitamispaikka on Oulu, ja tehtävä edellyttää matkustamista.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6kk) koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin