Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verotarkastaja, 6 paikkaa, Helsinki

Valtio Helsinki

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Yritysverotusyksikkö (YVETA) vastaa osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöasiakkaiden sekä autoverotus- ja valmisteverotusasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta, verotuksesta ja verovalvonnasta. Valtakunnallisesti toimivan Yritysverotusyksikön vastuulla on myös kaikkien yritysmuotojen verotarkastukset. Yritysverotusyksikön palveluksessa on noin 1700 henkilöä.

Etelä-Suomen yritysverokeskus on osa valtakunnallista Yritysverotusyksikköä. Sen päätoimipaikka on Helsinki, ja sen palveluksessa on noin 450 verotuksen eri osa-alueiden osaajaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 6
Hakuaika päättyy: 29.9.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Etelä-Suomen yritysverokeskus, Vääksyntie 4, 00510 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Verotarkastajana osallistut verolajin ja/tai veroriskialueen ohjaus- ja verovalvontatehtäviin. Aineellisen osaamisen lisäksi arvostamme itsenäistä ja aktiivista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joita tarvitset muun muassa asiakastapaamisissa ja toimiessasi jäsenenä erilaisissa työryhmissä. Viran tehtävien menestyksellisen hoitamisen kannalta painotetaan työn tuloksellisuutta ja aikaansaavuutta.

Verotarkastajana tehtävänäsi on mm.
• toimia vastuuverotarkastajana pienten yritysten ja yksityishenkilöiden verotarkastuksissa sekä osallistua suurten ja keskisuurten yritysten usean verolajin verotarkastuksiin tarkastusryhmän jäsenenä.
• toimia joustavasti myös muissa Yritysverotusyksikön asiantuntijatehtävissä.
• ohjata ja neuvoa asiakkaita verotukseen liittyvissä kysymyksissä osallistumalla mm. ennakollisiin keskusteluihin ja muuhun asiakasyhteistyöhön.
• osallistua sisäiseen ja ulkoiseen kouluttamiseen.
• osallistua viranomaisyhteistyöhön ja yhteistarkastuksiin.
• osallistua kehittämishankkeisiin ja -projekteihin.

Tehtävä edellyttää matkustamista.

Mikä tekee verotarkastajan työstä tärkeää?
Kun työskentelet Verohallinnossa asiantuntijatehtävissä pääset vaikuttamaan siihen, että Verohallinnon asiakkaat osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiat oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävän hoitamispaikka on Helsinki.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin