Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Verotarkastaja, Pohjois-Suomen yritysverokeskus, Oulu tai Rovaniemi

Valtio Pohjola

Verohallinnossa teet työtä suomalaisen yhteiskunnan hyväksi monipuolisissa yhteistyöverkostoissa ja projekteissa. Olet arvostettu jäsen uudistuvassa asiantuntijaorganisaatiossa, jossa sinua kannustetaan kehittymään. Sinuun luotetaan ja osaamistasi arvostetaan.

Arvostamme työntekijöissämme luovia ongelmanratkaisutaitoja, kykyä muuttua ja oppia uutta, itseohjautuvuutta ja itsensä johtamista, yhteistyö-, verkostoitumis- ja asiakaspalvelutaitoja, hyvää tiedonhallintaa ja kokonaisuuksien hahmottamista. Haluamme auttaa myös sinua kehittämään näitä puolia itsessäsi.

Yritysverotusyksikkö (YVETA) vastaa osakeyhtiöiden ja muiden yhteisöasiakkaiden sekä autoverotus- ja valmisteverotusasiakkaiden palvelusta, ohjauksesta, verotuksesta ja verovalvonnasta. Valtakunnallisesti toimivan Yritysverotusyksikön vastuulla on myös kaikkien yritysmuotojen verotarkastukset. Yritysverotusyksikön palveluksessa on noin 1500 henkilöä.

Pohjois-Suomen yritysverokeskus on osa valtakunnallista Yritysverotusyksikköä. Sen päätoimipaikka on Oulu, ja sen palveluksessa on noin 130 verotuksen eri osa-alueiden osaajaa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pohjois-Suomen verotarkastusyksikkö, Torikatu 34 B, 90101 Oulu
Pohjois-Suomen verotarkastusyksikkö , Hallituskatu 3 A, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Verotarkastaja toimii Verohallinnon arvojen, toiminta-ajatuksen ja strategisten päämäärien mukaisesti.Verotarkastaja osallistuu eri riskialueiden ja verolajien ohjaus- ja verovalvontatehtäviin sekä substanssianalyysitehtäviin ja sisäiseen neuvontaan. Tehtävä edellyttää riskialueiden tuntemusta ja hyvää substanssiosaamista sekä verolajien hyvää osaamista. Verotarkastaja ratkaisee pääosin omat tapaukset joko itse tai yhteistyössä muiden kanssa. Tehtävässä erikoistutaan verolajissa tai riskialueella. Verotarkastaja hallitsee verotarkastuksen eri työvaiheet kaikkien verolajien osalta ja hänellä on erityisosaamista, jota tarvitaan vaativissa tarkastuskohteissa. Hänellä on hyvä tiedonhallintakyky ja taito jakaa tietoa muille. Tehtävä sisältää sidosryhmäyhteistyötä, sisäistä ja ulkoista kouluttamista sekä kehittämistehtäviä. Verotarkastaja toimii sisäisenä tukena valvoja- ja erityisvalvojarooleissa toimiville.Verotarkastaja tunnistaa asiakkaan kokonaistarpeen asiakasohjauksissa. Tehtävässä korostuu itsenäinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Verotarkastajan tehtävänä on mm.
• vaativat vastuuverotarkastukset kaikkien verolajien osalta sisältäen mm. sähköisen kaupan verovalvonnan ja ohjauksen erikoistumistehtävät
• veroriskien havainnointiin osallistuminen
• asiakastyritysten muu verovalvonta, ohjaus ja neuvonta, mm. osallistuminen ennakollisiin keskusteluihin ja asiakasyhteistyöhön
• osallistuminen viranomaisyhteistyöhön ja yhteistarkastuksiin
• uusien verotarkastajien perehdyttäminen ja ohjaus
• itsenäinen ja oma-aloitteinen kehittämistyö uudenlaisten toimintatapojen ja konseptien
toteuttamiseksi
• toimiminen kouluttajana sekä valtakunnallisissa että kansainvälisissä tilaisuuksissa
• toimiminen joustavasti myös muissa Yritysverotusyksikön asiantuntijatehtävissä
• osallistuminen kehittämishankkeisiin ja projekteihin.

Tehtävä edellyttää matkustamista.

Mikä tekee verotarkastajan työstä tärkeää?

Kun työskentelet Verohallinnossa asiantuntijatehtävissä pääset vaikuttamaan siihen, että yritykset osaavat huolehtia verotukseen liittyvät asiat oikeaan aikaan ja oikealla tavalla. Yhdessä varmistamme sen, että verotulot tulevat kerätyiksi mahdollisimman kattavasti hyvinvointiyhteiskunnan toimintojen ylläpitämiseen.

Tehtävän hoitamispaikka on Oulu tai Rovaniemi.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusehtona valittavalta henkilöltä edellytetään suomen tai ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. (Valtioneuvoston asetus Verohallinnon virkamiehiltä vaadittavasta kielitaidosta (1052/2009) 2.1 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin