Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Vesitalousasiantuntija, hakuaikaa jatkettu

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.4.2020, Aloituksesta voidaan neuvotella.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.2.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme vakinaiseen virkaan vesitalousasiantuntijaa (KEHA/4017/2019).

Tehtävän tavoitteena on parantaa Lounais-Suomen sopeutumista ilmastonmuutokseen, edistää vesienhoidon toimenpideohjelmien vesitalouteen liittyvien toimenpiteiden toteutusta ja parantaa erilaisten sopeutumis- ja kunnostustoimenpiteiden monitavoitteisuutta. Tehtävä on sijoitettu ELY-keskuksen ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueelle vesiyksikköön.

Vesitalousasiantuntijan tehtäviin kuuluu vesitaloustehtävien ilmastonmuutokseen sopeutumisen menetelmien kehittäminen ja suunniteltujen toimenpiteiden toteutuksen edistäminen. Asiantuntija osallistuu Kokemäenjoen vesistön tulva- ja kuivuusriskien hallinnan tehtävien hoitamiseen. Vesitalousasiantuntija arvioi koko toimialueella yleisen edun kannalta merkittävien säännöstelylupien ajantasaisuuden ja valmistelee lupamuutoksia siten, että lupaehdoissa otetaan huomioon muuttuvat ilmasto-olosuhteet. Hän vastaa säännöstelyjen kehittämisestä Karvianjoen vesistöalueella. Tehtäviin kuuluu lisäksi vesitalouteen liittyvien vesienhoidon toimenpiteiden kuten tulvasuojeluhankkeiden, vesistökunnostusten ja rakennettujen vesistöjen luonnonmukaistamistoimenpiteiden toteutuksen edistäminen ja asiantuntijaohjaus.

Asiantuntija huolehtii tehtäviin tarvittavasta tarkoituksenmukaisesta verkostoitumisesta ja viestinnästä sekä sidosryhmätyöskentelystä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin