Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestinnän asiantuntija

Valtio Valtimo

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla. Intohimonamme on oppiminen, ja tavoittelemme sitä, että jokainen voi kasvaa potentiaaliinsa.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.11.2018  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Tehtävä sijoittuu Opetushallituksen viestintäyksikköön. Viestintäyksikkö vastaa Opetushallituksen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittämisestä ja tukee organisaation muita yksiköitä viestinnässä. Keskeisinä tehtävinä on mediayhteistyö yhdessä koulutuksen ja kansainvälistymisen asiantuntijoiden kanssa, Opetushallituksen tarjoamista mahdollisuuksista ja toiminnan vaikuttavuudesta kertominen sekä organisaation verkkopalveluiden (oph.fi, edu.fi) ylläpitäminen ja kehittäminen, sisällöntuotanto verkkosivuille ja sosiaalisen mediaan.

Viestinnän asiantuntijan tehtäviin kuuluu Opetushallituksen tarjoamien mahdollisuuksien sekä toiminnan vaikuttavuuden tunnettuutta edistävä viestintä.

Hän suunnittelee ja tuottaa erilaisia viestintä- ja markkinointimateriaaleja, kirjoittaa ja toimittaa tekstejä painettuihin ja sähköisiin kanaviin sekä osallistuu kampanja- ja tapahtumamarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Lisäksi hän osallistuu verkkopalvelujen ja sosiaalisen median käytön kehittämiseen sekä muihin viestinnän kehittämishankkeisiin osana viestinnän tiimiä.


Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin