Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestinnän asiantuntija

Valtio Valtimo

Valtori rakentaa digitaalista Suomea. Tehtävämme on tuottaa ja ylläpitää valtionhallinnon tietoteknistä perustaa ja mahdollistaa valtionhallinnon henkilöstön työn sujuminen. Toimivien ja tietoturvallisten ICT-palveluiden avulla asiakkaamme voivat rakentaa omaa toimintaansa ja tuottaa digitaalisia palveluita. Valtorissa työskentelee 1 300 ammattilaista eri puolilla Suomea.

Yhdessä muiden valtorilaisten kanssa olet osana ICT-alan ydinjoukkoa ja mukana alan kehityksen kärjessä. Asiakaskunnan ja palveluiden monipuolisuus mahdollistavat ammatillisesti mielenkiintoiset ja haastavat tehtävät. Työkulttuurimme rakentuu luottamukselle ja arvostukselle. Yhdessä teemme Valtorista työpaikan, jossa on mukava tehdä töitä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.6.2019, Tehtävän aloitus aikaisintaan 1.6.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.5.2019  16:21

Työpaikan tiedot: Helsinki, Lintulahdenkatu 5, 00530 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme nyt joukkoomme viestinnän asiantuntijaa

Viestinnän asiantuntijana toimit osana kuusihenkistä, ammattitaitoista viestintäyksikköä. Yksikön toimintatavat kehittyvät parhaillaan voimakkaasti, ja pääset mukaan tähän työhön.

Tärkeimpinä tehtävinäsi ovat asiakasviestinnän toteuttaminen, yhtenäistäminen ja eteenpäin vieminen sekä häiriötiedottamisessa avustaminen ja siihen liittyvien viestinnän prosessien edistäminen. Osallistut myös työyhteisöviestinnän kehittämiseen ja toimit sisäisten kanavien päätoimittajana. Tehtävä painottuu TUVE-liiketoiminta-alueen viestintään.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädetty kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin