Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestintäasiantuntija (tekninen viestintä)

Valtio Teerinen

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle sekä Rajavartiolaitokselle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä. Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, Virkasuhde pyritään täyttämään 1.1.2020 lukien. . Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Projektiluontoiset työt
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 30.9.2019  15:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Hätäkeskuslaitos, PL 112, 28131  PORI

Viran/tehtävän kuvaus:

Viestintäasiantuntijan pääasiallisena tehtävänä on toimia projektinvetäjänä Hätäkeskuslaitoksen 112.fi -sivuston uudistuksessa ja vastata uuden sivuston teknisestä toteutuksesta sekä julkaisusta vuoden 2020 loppuun mennessä.

Uuden internet-sivuston julkaisualustana toimii julkishallinnon julkisille verkkosivuille toteutettu palvelu, YJA (Yhteinen Julkaisu Alustapalvelu). YJA-palveluun sisältyvät julkiset verkkosivustot, sisällönhallinta- ja julkaisujärjestelmä, alustaan liittyvä ylläpito- ja tukipalvelu sekä häiriöhallintapalvelu.
Palvelu tuotetaan avoimen lähdekoodin Liferay-alustalla (1/2020 Liferay DXP) valtion jaetussa, korotetun tietoturva- ja varautumistason tuotantoympäristössä.

Viestintäasiantuntija suunnittelee, koordinoi, valmistelee ja toteuttaa Hätäkeskuslaitoksen internet-sivustouudistuksen yhteistyössä muun viestintäyksikön sekä sisäministeriön hallinnonalan verkkoviestintätyöryhmän kanssa.

Viestintäasiantuntija vastaa myös Hätäkeskuslaitoksessa vuonna 2019 käyttöönotetun SharePoint 2016
-pohjaisen Luuri-intranetin teknisestä kehitystyöstä yhteistyössä viraston sekä hallinnonalan tehokäyttäjien kanssa.

Virka on sijoitettu Hätäkeskuslaitoksen ohjaus- ja ennakointiosaston viestintäyksikköön Poriin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Virkaan kuuluvien tehtävien menestykselliselle hoitamiselle parhaimmat valmiudet antaa kuitenkin soveltuva korkeakoulututkinto sekä käytännössä osoitettu aiempi kokemus erilaisten viestintäteknologisten projektien johtamisesta, hyvä teknisen viestinnän sekä verkkoviestinnän osaaminen. Eduksi luetaan YJA-julkaisujärjestelmän ja SharePoint 2016 toiminnallisuuksien tekninen hallinta sekä yleinen tietämys ja osaaminen valtionhallinnon julkaisujärjestelmistä, niiden rakentamisesta ja käyttöönotosta.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin