Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestintäasiantuntija

Valtio Valtimo

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Viestintäpalvelut vastaa verkkoviestinnän kehittämisestä, päivittäis- ja julkaisuviestinnästä, viestinnän konsultoinnista ja käännöspalveluista. Päivittäisviestintä kattaa työyhteisö-, media- ja konserniviestinnän. Lisäksi vastuualueella hoidetaan julkaisuviestintä, osallistutaan messujen ja tapahtumien järjestämiseen, hoidetaan muita markkinointiin liittyviä asioita, tehdään graafista suunnittelua ja taitetaan Maanmittauslaitoksen julkaisemat lehdet.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, Aloitus sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.12.2020.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Joustava
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 22.10.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Helsinki, Opastinsilta 12 C, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme ammattitaitoiseen ja iloiseen tiimiimme määräaikaista viestintäasiantuntijaa, jonka tärkeimpinä vastuualueina ovat mediaviestintä ja asiakaslehden toimitussihteerin tehtävät.

Teet strategiaan pohjautuvia sisältöjä monikanavaisesti erityisesti Maanmittauslaitoksen ulkoisille yleisöille. Palvelet toimittajia, kartutat ja hyödynnät toimittajakontakteja ja seuraat, mitä Maanmittauslaitoksesta ja sen aiheista uutisoidaan. Ideoit, toimitat ja kirjoitat Maanmittauslaitoksen Tietoa Maasta -asiakaslehteen juttuja ja osallistut lehden kehittämiseen. Vaikka työskentelet eniten tekstien parissa, ei visuaalinen viestintä ole sinulle vierasta.

Lisäksi tehtävänkuvaan kuuluu monipuolista viestinnän suunnittelua ja viestintätoimenpiteiden toteuttamista Maanmittauslaitoksen tulosyksiköissä ja projekteissa sekä muita vaihtelevia viestinnän tehtäviä.


Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin