Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestintäsuunnittelija

Valtio Valtimo

Helsingin poliisilaitos on perustettu vuonna 1826. Poliisilaitoksessa on henkilökuntaa noin 1 600, joista poliiseja on noin 1 300. Helsingin poliisilaitoksen toimintaa johtaa poliisipäällikkö. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Helsingin poliisilaitos vastaa Helsingin kaupungin yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta, rikosten ennalta estämisestä, kattavasta rikostutkinnasta kaupungin alueella sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta. Perustehtävien lisäksi poliisilaitoksella on runsaasti valtakunnallisia ja alueellisia poliisin erityistehtäviä. Helsingissä poliisi näkyy normaalin partioinnin lisäksi muun muassa koira-, ratsu-, moottoripyörä- ja venepoliiseina. Myös poliisin valtakunnallinen valmiusyksikkö on sijoitettu Helsinkiin.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Palvelussuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.3.2021.
Määräaikaisuuden syy: Työn luonne.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 21.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pasilan poliisitalo 1, Pasilanraitio 13, 00240  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Viestintäsuunnittelija työskentelee Helsingin poliisilaitoksen Hälytys- ja valvontayksikköön kuuluvassa Johtokeskuksessa osana poliisin operatiivista viestintäryhmää, jonka tehtävänä on tukea kaikkia Suomen poliisiyksiköitä ensitiedottamisessa myös virka-ajan ulkopuolella. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa sekä viikonloppuisin, ja tehtäviin kuuluu myös puhelinvarallaoloa. Viestintäsuunnittelija suunnittelee ja toteuttaa viestintää operatiivisen yleisjohtajan tai tutkinnanjohtajan linjausten mukaisesti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Viestintäsuunnittelijan toinen päätehtävä on median ja sosiaalisen median seuranta, analyysi ja raportointi. Lisäksi tehtävään kuuluu myös sosiaalisen median sisältöjen ideoimista ja toteuttamista.

Virkasuhteessa voidaan soveltaa enintään kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

36 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin