Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Viestityssihteeri

Valtio Valtimo

Ulkoministeriö edistää Suomen ja suomalaisten turvallisuutta ja hyvinvointia sekä toimii turvallisen ja oikeudenmukaisen maailman hyväksi. Ulkoministeriö ja sen alainen edustustoverkko ulkomailla palvelevat suomalaisia, suomalaista talouselämää ja yhteiskuntaa, valtion johtoa sekä eduskuntaa.

Suomen edustustot palveluineen ovat koko suomalaisen yhteiskunnan ja kaikkien suomalaisten käytettävissä. Eri maissa sijaitsevien suurlähetystöjen, konsulaattien ja muiden toimipisteiden lisäksi Suomella on edustustoja kansainvälisissä järjestöissä, esimerkiksi YK:ssa. Työn kirjo ulottuu valtioiden välisten suhteiden hoidosta yksittäisten kansalaisten avustamiseen.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 15.2.2021, tai sopimuksen mukaan . Päättyy 31.12.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Viikottainen työaika on keskimäärin 38,25 h
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 29.1.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Ulkoministeriö, Laivastokatu 22, PL 176, 00023 Valtioneuvosto

Viran/tehtävän kuvaus:

Ulkoasiainministeriö hakee viestityssihteeriä tietohallintopalveluihin viestityskeskukseen (HAL-45) määräaikaiseen virkasuhteeseen 15.2.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan 31.12.2021 asti.

Viestityssihteerin tehtäviin kuuluu:
- ulkoasiainministeriön, kansallisten ja kansainvälisten tietoverkkojen asiakirjaliikenteen hoitaminen ja järjestelmien valvonta- ja ylläpitotehtäviä 24h/vrk läpi vuoden
- asiakaspalvelu-, käytöntuki- ja neuvontatehtäviä


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin