Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Virastomestari

Valtio Valtimo

Hämeen poliisilaitos toimii Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa. Poliisilaitoksen alueella on n. 377.000 asukasta. Alueeseen kuuluu 20 kuntaa: Asikkala, Forssa, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kärkölä, Lahti, Loppi, Orimattila, Padasjoki, Riihimäki, Sysmä, Tammela ja Ypäjä.
Hämeen poliisilaitoksen pääpoliisiasema sijaitsee Lahdessa. Poliisiasemia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Heinolassa, Forssassa ja Orimattilassa.
Hämeen poliisilaitos huolehtii yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta estämisestä, selvittämisestä, tutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä toimialueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lahden pääpoliisiasema, Esikuntakatu 4, 15700 LAHTI

Viran/tehtävän kuvaus:

Virastomestari on sijoitettu poliisilaitoksen hallinto- ja esikuntapalvelulinjan esikuntayksikköön esikuntapäällikön alaisuuteen. Virastomestarin tehtäviin kuuluu poliisilaitoksen mobiililaitteiden ja -liittymien hallinta sekä mobiililaitteisiin liittyvä käyttäjätuki. Virastomestari vastaa omalta osaltaan poliisilaitoksen käyttöoikeus- ja ohjelmistoyhdyshenkilön tehtävistä. Lisäksi virastomestari ylläpitää laitoksen irtaimisto- ja omaisuusrekistereitä ja toimii irtaimiston inventoinnin päävastuuhenkilönä. Tehtävään kuuluu myös muita erikseen määriteltyjä virastopalvelutehtäviä. Virastomestari toimii tietohallintoasiantuntijan ja toimitilasuunnittelijoiden sijaisena. Tehtävään kuuluu säännölliset käynnit Hämeenlinnan poliisiasemalla.

Virkapaikka on Lahti.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virastomestarin tehtävään ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Tehtävään nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen tarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin