Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

YHTEISKUNTASUHTEIDEN ASIANTUNTIJA, VAATIVUUSTASO 40.13.

Valtio Valtimo

Suojelupoliisi on turvallisuustyön ammattilainen, joka keskittyy estämään ennalta kansalliseen turvallisuuteen kohdistuvia uhkia. Suojelupoliisi torjuu terrorismia ja laitonta tiedustelua. Operatiivisen työn lisäksi se tuottaa valtiojohdolle ja muille viranomaisille päätöksentekoa tukevaa turvallisuustietoa ja on ainoa siviili- ja poliisiviranomainen Suomessa, joka tekee yhteistyötä ulkomaisten tiedustelu- ja turvallisuuspalveluiden kanssa. Meitä supolaisia on valtakunnallisesti yli 400, ja henkilömäärämme on ollut viime vuodet jatkuvassa kasvussa kansallisen turvallisuuden toimintaympäristön voimakkaan muutoksen vuoksi. Tutustu Suojelupoliisiin osoitteessa www.supo.fi


Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, Virka pyritään täyttämään 1.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan käyttää kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 28.5.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Viran/tehtävän kuvaus:

Suojelupoliisissa on haettavana viraston yhteinen yhteiskuntasuhteiden asiantuntijan virka, vaativuustaso 40.13. Tehtävän sijoituspaikkana on viraston esikunta Helsingissä.

Yhteiskuntasuhteiden asiantuntija vastaa Suojelupoliisin yhteiskuntasuhteiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä yhteiskuntasuhteiden päällikön kanssa. Asiantuntija koordinoi Suojelupoliisin asiakkuuksia ja kumppanuuksia, ylläpitää verkostoja keskeisiin yhteistyötahoihin sekä kehittää sidosryhmätoimintaa. Asiantuntija vastaa osaltaan tietotarpeiden ennakoinnista, lausuntojen, esitysten, tietopyyntöjen ja säännöllisesti toistuvien tapahtumien koordinoinnista ja valmistelusta.

Tehtäviin kuuluu myös johdon esiintymisten ja sidosryhmätilaisuuksien suunnittelua sekä valmistelua. Asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä Suojelupoliisin viestinnän kanssa ja osallistuu tarvittaessa sisällöntuotantoon ja editointiin. Lisäksi tehtäviin kuuluvat viestintä ja esiintyminen asiakkaille sekä sidosryhmille.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Virkaan ei ole säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin