Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Yliasentaja

Valtio Valtimo

Puolustusvoimat on arvostettu, nykyaikainen valtion työnantaja, joka tarjoaa monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä 12 000 työntekijälle eri puolilla Suomea. Tutkimusten mukaan henkilökunnan keskuudessa vallitsee hyvä me-henki, ja Puolustusvoimissa kehitetäänkin jatkuvasti kokonaisvaltaista työhyvinvointia sekä henkilöstön osaamista. Puolustusvoimat on savuton työpaikka.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen tehtävänä on tuottaa puolustusvoimien kaikissa valmiustiloissa tarvitsemat tiedonsiirto- ja tietojärjestelmäpalvelut sekä varmistaa niiden kyberturvallisuus. Tehtäväämme kuuluu myös kyberpuolustuksen suorituskykyjen kehittäminen ja käyttö.

Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus on asiantuntijaorganisaatio ja se operoi koko valtakunnan alueella etelästä pohjoiseen ja lännestä itään.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Viikkotyöaika. 38 h 45 min/vko
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskus, Kauppalankatu 43 , 45100 Kouvola

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme yliasentajaa Puolustusvoimien johtamisjärjestelmäkeskuksen verkko-osastolle Kouvolaan. Yliasentaja toimii järjestelmäryhmänsä johtajana.

Yliasentaja vastaa johtamisjärjestelmäyksikön alueella turvateknisten järjestelmien kohdesuunnittelu-, asennus- ja korjaustehtävistä. Turvateknisiin järjestelmiin kuuluvat mm. kulunvalvonta-, kameravalvonta- ja tunkeutumisenilmaisujärjestelmät. Hän osallistuu myös johtamisjärjestelmäyksikön alueella olevan Puolustusvoimien liityntä- ja turvallisuusverkon kohdesuunnittelu-, asennus- ja korjaustehtäviin. Lisäksi hän kouluttaa muuta henkilökuntaa ja asevelvollisia oman vastuualueensa asiantuntijana.

Yliasentaja toimii yhteistyössä eri organisaatioiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa ja osallistuu dokumenttien luomiseen sekä niiden päivittämiseen. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääsääntöisesti omalla työssäkäyntialueella sekä tarvittaessa työskentelyä säännöllisen virka-ajan ulkopuolella, viikonloppuisin ja myös harjoituksissa.

Avoinna oleva tehtävä ilmoitetaan uudelleen haettavaksi. Aikaisemmin tehtävää hakeneet (ID 27-271-2020) otetaan huomioon ilman uutta hakemusta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Puolustusvoimien viran yleiset kelpoisuusvaatimukset ovat
- Suomen kansalaisuus ja yleiset nimitysperusteet
- tehtävien edellyttämä luotettavuus

Lisätietoja: https://puolustusvoimat.fi/kelpoisuusvaatimukset

Lähde: valtio.fi

38 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin