Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylijohtaja, Teknologia- ja tietopalvelut

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee lähes 1000 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 14.6.2021, tai sopimuksen mukaan. Päättyy 31.12.2024.
Määräaikaisuuden syy: Työn luonne
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Meillä on käytössä liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 19.5.2021  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Vallila, Kumpulantie 9, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomiin ylijohtajaa, joka vastaa Teknologia- ja tietopalvelut -toiminnon tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Tehtävä täytetään määräajaksi 31.12.2024 saakka.

Liikenne- ja viestintäviraston laadukkaat, tietoturvalliset ja asiakaslähtöiset IT-palvelut mahdollistavat toimivat yhteydet ja viraston palvelukyvyn kehittämisen. Tarjoamalla toimintavarmoja ja turvallisia palveluita helpotamme kansalaisten arkea ja elinkeinon harjoittamista sekä vauhditamme suomalaisten hyvinvointia ja kilpailukykyä.

Tehtävänäsi on ennakoida ja edistää viraston sähköisten palveluiden kehittämistä, kehittää käyttäjäystävällisiä ja kustannustehokkaita sähköisiä palveluita ja palveluprosesseja yhdessä viraston sisäisten osaamisalueiden kanssa, varmistaa viraston palvelutason toimivuus sekä huolehtia tietojärjestelmien jatkuvuudenhallinnasta, tietoturvasta ja tietosuojasta. Vastuullesi kuuluvat digitaaliset palvelukanavat ja tietojärjestelmät, ICT- ja tietoarkkitehtuuri, digitaalinen turvallisuus, tietopalvelut sekä tiedonhallinta. Teknologia- ja tietopalvelut -toiminnossa työskentelee noin 100 henkeä. Teknologia- ja tietopalveluiden ylijohtajana vastaat tuloksellisesta palveluiden tuottamisesta ja kehittämisestä sekä yhteistyöstä julkishallinnon toimijoiden (erityisesti Valtori ja DVV) ja kumppaneiden kanssa. Osallistut johtoryhmän jäsenenä koko viraston johtamiseen ja kehittämiseen ja raportoit pääjohtajalle.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tai muu soveltuva tutkinto, tehtävän edellyttämä monipuolinen kokemus sekä käytännössä osoitettu johtamistaito. Lisäksi kelpoisuusvaatimuksena on erinomainen suomen kielen ja tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävään valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

13 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin