Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylikomisario

Valtio Valtimo

Helsingin poliisilaitos on perustettu vuonna 1826. Poliisilaitoksessa on henkilökuntaa noin 1 600, joista poliiseja on noin 1 300. Helsingin poliisilaitoksen toimintaa johtaa poliisipäällikkö. Poliisilaitos on kaksikielinen.

Helsingin poliisilaitos vastaa Helsingin kaupungin yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta, rikosten ennalta estämisestä, kattavasta rikostutkinnasta kaupungin alueella sekä poliisin lupapalveluiden tuottamisesta. Perustehtävien lisäksi poliisilaitoksella on runsaasti valtakunnallisia ja alueellisia poliisin erityistehtäviä. Helsingissä poliisi näkyy normaalin partioinnin lisäksi muun muassa koira-, ratsu-, moottoripyörä- ja venepoliiseina. Myös poliisin valtakunnallinen valmiusyksikkö on sijoitettu Helsinkiin.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Palvelussuhde voi alkaa myös sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 16.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pasilan poliisitalo 2, Pasilanraitio 11, 00240 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Ylikomisarion tehtävänä on toimia Hälytys- ja valvontayksikön Lupa-asiat-toiminnon johtajana. Ylikomisarion tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää Lupa-asiat-toimintoa, joka koostuu lupapalveluista ja lupavalvonnasta. Ylikomisario vastaa lisäksi erityisesti ase- ja turva-alan asioista.

Nimitysharkinnassa voidaan käyttää soveltuvuusarviointia. Nimityksessä voidaan soveltaa enintään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena ylikomisarion virkaan on käytännössä osoitettu johtamistaito ja; a) poliisipäällystön tutkinto, poliisipäällystön virkatutkinto tai poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto; b) poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto; tai c) korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen. Poliisimiehen virkaan nimitettävällä tulee olla Suomen kansalaisuus.

Hakemuksen liitteeksi on laitettava nimikirjanote, ansioluettelo ja/tai vastaavat asiakirjat, joista ilmenevät kelpoisuusvaatimusten täyttyminen myös vaaditun kielitaidon osalta. Mikäli olet tällä hetkellä tai olet hiljattain ollut valtion virassa tai virkasuhteessa, liitä hakemukseen virallinen nimikirjanote muun muassa edellytetyn kielitaidon todentamiseksi.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

41 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin