Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Oikotie yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylikonstaapeli (04.06)

Valtio Valtimo

Oletko kiinnostunut monimuotoisesta ja haasteita tarjoavasta toimintaympäristöstä? Arvostatko pääkaupunkiseudun läheisyyttä? Hae meille töihin ja tule mukaan rakentamaan turvallista tulevaisuutta erittäin nopeasti kasvavalle alueelle.

Olemme pääkaupunkiseudun toiseksi suurin poliisilaitos ja toimimme peräti viidentoista kunnan alueella. Pyrimme siihen, että poliisilaitoksemme kulttuuri on mahdollisimman keskusteleva ja avoin, ja arvostamme erityisesti kokeilunhalua ja uusia ideoita. Toimintaympäristömme muuttuu jatkuvasti ja me muutumme sen mukana. Toimimme palveluammatissa, joten arvostamme positiivista palveluasennetta.

Haasteita meille tuovat muun muassa Suomen vilkkaimmat valtaväylät, Suomen suurin lentoasema Helsinki-Vantaa, Suomen suurimmat logistiikkakeskukset, Kilpilahden öljyjalostamo ja Loviisan ydinvoimala. Tarjoamme sinulle monimuotoisen toimintaympäristön lisäksi mahdollisuuden kehittyä hyvinkin erilaisissa tehtävissä.


Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2021, Virka pyritään täyttämään 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä voidaan noudattaa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 9.11.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Järvenpään poliisiasema, Mannilantie 26-28, 04400 Järvenpää

Viran/tehtävän kuvaus:

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Valvonta- ja hälytystoimintasektorilla on avoinna ylikonstaapelin 04.06 virka. Viran sijoituspaikka on Järvenpään poliisiasema.

Valvonta- ja hälytystoimintasektori suorittaa hätäkeskuksen välittämät sekä oma-aloitteiset hälytys- ja valvontatehtävät vastaten näin osaltaan yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä poliisilaitoksen alueella. Sektori vastaa osaltaan myös rikosten ja onnettomuuksien ennalta estämisestä ja selvittämisestä, liikenneturvallisuustyöstä sekä
ilmaliikenteen sujumisesta. Tehtävään valittava henkilö tulee työskentelemään Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Valvonta- ja hälytystoimintasektorin ryhmänjohtajana.

Ylikonstaapelin tehtävänä on toimia kenttäryhmän ryhmänjohtajana ja kenttäjohtajana. Ryhmänjohtaja vastaa ryhmänsä toiminnasta tulossuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.
Kenttäjohtaja vastaa Valvonta- ja hälytystoiminnan johtamisesta työvuoronsa aikana yleisjohtajan alaisuudessa kenttäjohtoalueellaan. Hän suunnittelee, johtaa, valvoo ja kehittää poliisin Valvonta- ja hälytystoimintaa poliisilaitoksen tulostavoitteiden mukaisesti sekä vastaa, että hätäkeskuksen välittämät tai muuten tietoon tulleet tehtävät hoidetaan asianmukaisesti ja viivytyksettä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Viran kelpoisuusehdoista on säädetty poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 §:n 1 momentin 17 kohdassa. Vaatimuksena on poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen, poliisialipäällystötutkinto, poliisipäällystön tutkinnon A-osan suorittaminen, poliisialipäällystön virkatutkinto, poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon
lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

35 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin