Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylikonstaapeli

Valtio Valtimo

Lounais-Suomen poliisilaitoksen toimialueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen ja Satakunnan maakunnat.
Lounais-Suomen poliisilaitoksen tehtävänä on ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta, toimia rikollisuuden ennalta ehkäisemiseksi, tutkia rikoksia ja muita yleistä järjestystä tai turvallisuutta vaarantavia tapahtumia, ohjata ja valvoa liikennettä sekä toimia liikenneturvallisuuden edistämiseksi ja suorittaa muut poliisille säädetyt tai määrätyt tehtävät. Poliisilaitos vastaa myös toimialueensa asukkaiden lupapalveluista.

Lounais-Suomen poliisilaitos on maan toiseksi suurin poliisilaitos, jonka toiminta-alueeseen kuuluu 45 kuntaa. Alueella asuu lähes 700 000 asukasta.
Lounais-Suomen poliisilaitoksella työskentelee yhteensä noin 1 000 henkilöä.
Näistä poliiseja on n. 760, muut ovat toimistohenkilökuntaa ja vartijoita.
Pääpoliisiasema sijaitsee Turussa ja lisäksi poliisiasemia on
Loimaalla, Paraisilla, Raisiossa, Salossa, Uudessakaupungissa, Kemiönsaarella, Porissa, Raumalla, Kokemäellä, Huittisissa ja Kankaanpäässä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan. Virkaa täytettäessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Jaksotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Turun pääpoliisiasema, PL 51, 20101 Turku

Viran/tehtävän kuvaus:

Nimitetty toimii Lounais-Suomen poliisilaitoksen poliisipalvelulinjan liikennepoliisisektorin Turun liikennevalvontayksikössä ryhmän varajohtajana.

Virkapaikka: Turun pääpoliisiasema

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena ylikonstaapelin virkaan on:
a) poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen, poliisialipäällystötutkinto, poliisi-päällystön tutkinnon A-osan suorittaminen, poliisialipäällystön virkatutkinto;
b) poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulutut-kinto; taikka
c) korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys tehtäväalueeseen

Lounais-Suomen poliisilaitos on kaksikielinen. Kielitaidosta on säädetty julkisyhteisöjen henkilöltä vaa-dittavasta kielitaidosta annetussa laissa (424/2003) ja poliisin hallinnosta annetun asetuksen 16 1 §:ssä.

Poliisilaissa (872/2011) tarkoitettuun poliisimiehen virkaan voidaan nimittää vain Suomen kansalainen (VirkamL 7 §).

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

10 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin