Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylikonstaapeli

Valtio Valtimo

Hämeen poliisilaitos toimii Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa. Poliisilaitoksen alueella on n. 377.000 asukasta. Alueeseen kuuluu 20 kuntaa: Asikkala, Forssa, Hartola, Hattula, Hausjärvi, Heinola, Hollola, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Kärkölä, Lahti, Loppi, Orimattila, Padasjoki, Riihimäki, Sysmä, Tammela ja Ypäjä.
Hämeen poliisilaitoksen pääpoliisiasema sijaitsee Lahdessa. Poliisiasemia on Hämeenlinnassa, Riihimäellä, Heinolassa, Forssassa ja Orimattilassa.
Hämeen poliisilaitos huolehtii yleisen järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämisestä, poliisin hälytyspalveluista, rikosten ennalta estämisestä, selvittämisestä, tutkinnasta ja syyteharkintaan saattamisesta, poliisin lupahallinnosta sekä muista paikallispoliisille kuuluvista tehtävistä toimialueellaan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.11.2019, Aikaisintaan 1.11.2019
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. Jaksotyö 116,15 h/3 vkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 25.10.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Lahden pääpoliisiasema, Esikuntakatu 4, 15700 LAHTI

Viran/tehtävän kuvaus:

Ylikonstaapelin virka, vaativuustaso 40.11. Tehtävä on vakinainen ja se täytetään aikaisintaan 1.11.2019 alkaen.

Tehtävän sijoituspaikka on Hämeen poliisilaitoksen valvonta- ja hälytystoimintasektorilla, suunnittelu- ja tukiyksikössä.

Virkapaikka on Lahden pääpoliisiasemalla.

Ylikonstaapeli toimii ennalta estävän toiminnon tiiminvetäjänä ja lähiesimiehenä.

Ylikonstaapeli vastaa ennalta estävän toiminnon koordinoinnista Päijät-Hämeessä erikseen määriteltävien linjausten mukaan. Ylikonstaapeli toimii myös Ankkuri-poliisien työnjohdollisena (eli päivittäistoiminnan) esimiehenä. Lisäksi ylikonstaapelin tehtäviin kuuluvat laaja-alainen sidosryhmäyhteistyö, tapahtumien suunnittelu, koordinointi ja niihin osallistuminen sekä mahdolliset turvallisuusluennot. Ylikonstaapelin tehtäviin kuuluu myös ennalta estävän toiminnan edistäminen ja kehittäminen yhteistyössä suunnittelu- ja tukiyksikön komisarion sekä Kanta-Hämeen vastaavan toiminnan koordinaattorin kanssa sekä ennalta estävään toimintaan liittyvä yhteistoiminta poliisilaitoksen muiden toimijoiden sekä viranomaisten ja yhteisöjen kanssa.

Mahdollisista muista lisätehtävistä kuten toimimisesta kenttä- ja tutkintatehtävissä voidaan neuvotella tapauskohtaisesti.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on poliisialipäällystön erikoistumisopintojen suorittaminen tai poliisialipäällystötutkinto tai poliisipäällystön A- osan suorittaminen tai poliisialipäällystön virkatutkinto tai poliisin perustutkinnon tai poliisimiehistön virkatutkinnon lisäksi suoritettu korkeakoulututkinto; taikka korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys poliisitoimeen.

Virkaan nimittäminen edellyttää terveydellistä soveltuvuusarviota. Se toteutetaan terveystarkastuksena poliisilaitoksen työterveyshuollossa, mikäli edellisen tarkastuksen tiedot ovat vuotta vanhempia tai nimitettävän terveydentila on edellisen terveystarkastuksen jälkeen muuttunut.

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Hyvä Hyvä
Ruotsi Tyydyttävä

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin