Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylilääkäri

Valtio Valtimo

Valvira on sosiaali- ja terveysministeriön hallinnonalalla toimiva keskusvirasto, jonka tehtävänä on valvoa, että sosiaali- ja terveydenhuollossa, alkoholiin liittyvissä elinkeinoissa sekä ympäristöterveydenhuollossa toimitaan lainsäädännön mukaisesti. Hoidamme myös näihin asiakokonaisuuksiin liittyvää ohjausta ja lupahallintoa ja ylläpidämme lukuisia rekisterejä työmme eri sisältöalueilla. Myös tupakkaan liittyvät monenlaiset tehtävät kuuluvat Valviralle. Työmme tavoitteena on parantaa kansalaisten terveyttä ja hyvinvointia valvonnan avulla. Valviralla on toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä. Valvira on savuton työpaikka

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.9.2020, Nimityksessä voidaan soveltaa korkeintaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika, keskimäärin 36 tuntia 45 minuuttia viikossa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 8.6.2020  16:15

Työpaikan tiedot: Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira , Ratapihantie 9, 00520  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Ylilääkärin pääasiallisena tehtävänä on terveydenhuollon valvonta-asioihin liittyvät valmistelu- ja esittelytehtävät, erityisesti lääketieteellinen ja terveydenhuollon asiantuntija-arviointi valvonta-asioissa sekä valvontaan liittyvä terveydenhuollon ammattihenkilöiden ja toimintayksiköiden ohjaus. Ylilääkäri osallistuu asiantuntemukseensa perustuen myös muihin viraston asiantuntijatehtäviin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

11 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin