Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylipäivystäjä

Valtio Valtimo

Hätäkeskuslaitos (112.fi) on sisäministeriön alainen valtakunnallisesti verkottunut virasto, jonka toimipisteet sijaitsevat Keravalla, Turussa, Porissa, Kuopiossa, Vaasassa ja Oulussa. Virasto tuottaa hätäkeskuspalveluita pelastus-, poliisi-, sosiaali- ja terveystoimelle sekä Rajavartiolaitokselle. Toiminnasta säädetään 1.1.2011 voimaan tulleella lailla ja asetuksella hätäkeskustoiminnasta. Hätäkeskuslaitoksen johtajan alaisuudessa toimii kolme osastoa; ohjaus ja ennakointi, hätäkeskuspalvelut sekä tekniset palvelut. Hätäkeskuslaitoksen palveluksessa työskentelee noin 600 henkilöä. Hätäkeskuslaitos on savuton työpaikka.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2020, tai sopmuksen mukaisesti
Työaikamuoto: Jaksotyöaika. 116 t 15 min / 3 viikkoa
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 10.7.2020  16:00
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Oulun hätäkeskus, PL 112, 90101  OULU

Viran/tehtävän kuvaus:

Ylipäivystäjän tehtävänä on toimia hätäkeskuspäivystäjän tehtävissä kaikissa päivystyssalin rooleissa sekä toimia ryhmänsä hätäkeskuspäivystäjien osaamisen kehittäjänä. Ylipäivystäjä toimii vuoromestarin työnjohdollisena tukena sekä vuoromestarin sijaisena (pl. KIEKU-esimiestehtävät).

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Hätäkeskuslaitoksesta annetun valtioneuvoston asetuksen (877/2010) 5 §:n 1 momentin mukaan päivystystehtävää hoitavalta henkilöstöltä vaaditaan hätäkeskuspäivystäjän tutkinto tai poliisin perustutkinto tai edellisiä vastaava aikaisempi tutkinto.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin