Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja, alueiden käyttö, hakuaikaa jatkettu

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.2.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 23.1.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Varsinais-Suomen ELY-keskus hakee ylitarkastajaa ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueelle alueidenkäytön yksikköön. Ylitarkastajan tehtävänä on kuntien alueiden käytön suunnittelun ja rakennustoimen järjestämisen edistäminen. Ylitarkastaja esittelee toimialueellaan maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset asiat, toimii asiantuntijana kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa ja osallistuu kulttuuriympäristön hoitoon liittyviin tehtäviin. Viran sijoituspaikka on Turku.


Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin