Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja (määräaikainen)

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Hoidamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eläinlääkintä-, elintarvike-, kuluttaja- ja alkoholihallinnon alueellista elinkeinovalvontaa ja lupahallintoa. Edistämme julkisen ja yksityisen palvelu- ja elinkeinotoiminnan asianmukaisuutta sekä ohjaamme ja tuemme palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Vaikutamme ihmisten perusoikeuksiin ja oikeusturvaan myös ratkaisemalla kanteluja.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.10.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 31.8.2021.
Määräaikaisuuden syy: Virkamieslaki 9 §
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 26.9.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto, Cygnaeuksenkatu 1, 40100 Jyväskylä

Viran/tehtävän kuvaus:

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella on haettavana ylitarkastajan määräaikainen virkasuhde.

Tehtävään kuuluu alkoholihallinnon lupa- ja valvontatehtävät. Lupa- ja valvonta-asioiden käsittely sisältää hallinnonalan lainsäädännön soveltamista sekä taloudellisen luotettavuuden selvitystehtäviä, sekä päätösten valmistelua ja esittelyä. Tehtävään kuuluvat Keski-Suomen alueen tarkastuskäynnit, joita suoritetaan myös yöaikaan ja viikonloppuisin. Tehtävään voidaan sisällyttää myös muita lupa- ja valvontatehtäviä.

Sijoituspaikka on Jyväskylä.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin