Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja oikeudellisiin palveluihin

Valtio Valtimo

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto (Tukes) toimii Helsingissä, Tampereella ja Rovaniemellä. Meillä työskentelee noin 270 asiantuntijaa valvonta-, arviointi-, viestintä- ja kehittämistehtävissä.

Edistämme tuotteiden, palveluiden ja teollisen toiminnan turvallisuutta ja luotettavuutta.

Asiantunteva ja riskiperusteinen valvonta, valmentava ote ja yhteistyö sekä aktiivinen kehittämis- ja viestintätyö turvaavat luotettavuuden ja turvallisuuden. Tavoitteenamme on vastuullinen, turvallinen ja kilpailukykyinen Suomi.

Olemme "Suojan tuoja" - tutustu Tukesiin (linkki https://tukes.fi/tietoa-tukesista/tule-toihin-tukesiin)

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 7.10.2019, tai sopimuksen mukaan.. Päättyy 2.9.2020.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 24.9.2019  14:30
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pasila, Opastinsilta 12, 00521  Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Tieto- ja kehitysyksikön hallintoryhmä etsii Helsinkiin ylitarkastajaa (lakimies) määräaikaiseen virkasuhteeseen 7.10.2019 - 2.9.2020 väliseksi ajaksi.

Ylitarkastajan tehtävänä on tuottaa oikeudellisia asiantuntijapalveluja Tukesin toimintayksiköille sekä tukea Tukesin kehittämistoimintaa. Oikeudellisiin asiantuntijatehtäviin sisältyy mm. oikeudellisen tiedon hankinta, tulkinta ja analysointi sekä asiakirjojen laatiminen ja kommentointi (mm. päätökset, ohjeet, lausunnot jne.) sekä oikeudellinen koulutus.

Tehtäviin kuuluvat myös osallistuminen säädösvalmisteluun (EU- ja kansallinen lainsäädäntö) Tukesia ohjaavien ministeriöiden apuna sekä muu sidosryhmäyhteistyö.


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin