Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja (opetustoimi)

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Vastaamme alueellisista opetuksen, varhaiskasvatuksen sekä kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen tehtävistä. Seuraamme ja arvioimme näiden peruspalvelujen saatavuuden alueellista ja yhdenvertaista toteutumista. Lisäksi edistämme opetus- ja kulttuuritoimen oikeusturvaa, järjestämme toimialojen täydennyskoulutusta sekä myönnämme valtionavustuksia.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.6.2019  16:15

Työpaikan tiedot: Lapin aluehallintovirasto, Valtakatu 2, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Lapin aluehallintoviraston opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueella on haettavana opetustoimen ylitarkastajan virka.

Ylitarkastajan tehtävänä on vastata Lapin aluehallintovirastossa opetustoimen tehtäväkokonaisuudesta, ohjata ja valvoa Lapin alueen koulutuksen järjestäjien toimintaa ja varmistaa oppilaiden oikeusturvan toteutumista, opetuspalvelujen laadun kehittämistä ja kansalaisten yhdenvertaisuutta.

Tehtäviin kuuluvat opetushenkilöstön osaamisen kehittäminen, opetustoimen informaatio-ohjaus ja valvonta, peruspalvelujen arviointi sekä yhteistyö muiden aluehallintovirastojen, ohjaavien viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Viran sijoituspaikka on Rovaniemi.


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin