Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja (pohjavesi), hakuaikaa jatkettu

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Pirkanmaan ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.3.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 13.2.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Pirkanmaan ELY-keskus, Yliopistonkatu 38 , 33100 TAMPERE

Viran/tehtävän kuvaus:

Pirkanmaan ELY-keskuksessa on haettavana

YLITARKASTAJAN vakituinen virka 1.3.2019 alkaen. Virka on viraston yhteinen ja tehtävä on sijoitettu Ympäristö- ja luonnonvarat vastuualueelle Vesiyksikköön.

Tarjoamme monipuolisen ja vaativan asiantuntijatyön pohjavesiasiantuntijalle. Vastaat toimialueen vesienhoidon suunnittelun, toimeenpanon ja kehittämisen kokonaisuudesta pohjavesien osalta. Tämä käsittää laajan tehtäväkentän mm. pohjavesialueiden kartoitus ja luokitus, ympäristötavoitteiden asettaminen, tutkimukset, seurannat ja sidosryhmäyhteistyö sekä toimeenpanon edistäminen. Lisäksi yhteensovitat laajasti pohjavesien suojelua maankäyttöön, edistät yhdyskuntien vedenhankintaa ja sen riskienhallintaa. Lisäksi toimit YVA-tehtävissä pohjavesiasiantuntijana ja edistät kiviaineshuollon kestävää käyttöä.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

8 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin