Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja

Valtio Valtimo

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Hoidamme sosiaali- ja terveydenhuollon sekä eläinlääkintä-, elintarvike-, kuluttaja- ja alkoholihallinnon alueellista elinkeinovalvontaa ja lupahallintoa. Edistämme julkisen ja yksityisen palvelu- ja elinkeinotoiminnan asianmukaisuutta sekä ohjaamme ja tuemme palveluntuottajien toimintaedellytyksiä. Vaikutamme ihmisten perusoikeuksiin ja oikeusturvaan myös ratkaisemalla kanteluja.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.1.2020, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 11.10.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin aluehallintovirasto, Valtakatu 2, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Lapin aluehallintoviraston peruspalvelut, oikeusturva ja luvat -vastuualueella on haettavana ylitarkastajan virka.

Ylitarkastajan tehtäviin kuuluu alueellisia hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen, ehkäisevän päihdetyön ja lähisuhde- ja perheväkivallan ehkäisyn koordinointi-, kehittämis- ja asiantuntijatehtäviä.

Tehtävä on sijoitettu Lapin aluehallintovirastoon Rovaniemelle toimialueena Lapin maakunta.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Ei säädettyjä erityisiä kelpoisuusvaatimuksia.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

5 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin