Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja

Valtio Valtimo

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Varsinais-Suomen ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 2.12.2019, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Liukuva työaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 18.11.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Varsinais-Suomen ELY-keskus, Itsenäisyydenaukio 2, 20800 TURKU

Viran/tehtävän kuvaus:

Varsinais-Suomen ELY-keskus hakee ylitarkastajaa Ympäristö- ja luonnonvarat -vastuualueelle Alueidenkäytön yksikköön. Tehtäviin kuuluu edistää kuntien alueidenkäytön suunnittelun ja rakennustoimen järjestämistä ja valvoa, että kaavoituksessa, rakentamisessa ja muussa alueidenkäytössä otetaan huomioon vaikutuksiltaan valtakunnalliset ja maakunnallisesti merkittävät asiat. Ylitarkastaja esittelee MRL:n mukaisia asioita ja toimii asiantuntijana kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvissä asioissa.
Viran sijoituspaikka on Turku.


Lähde: valtio.fi

27 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin