Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja

Valtio Valtimo

Kansallinen audiovisuaalinen instituutti (KAVI) on opetus- ja kulttuuriministeriön alainen valtion laitos, jonka tehtävänä on elokuvien ja televisio- ja radio-ohjelmien säilyttäminen, kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen edistäminen. Instituutti myös edistää ja harjoittaa tutkimusta sekä tarjoaa toimialaansa liittyviä palveluja. Lisäksi instituutti edistää toimialansa kulttuurin tuntemusta saattamalla elokuvia ja ohjelmia yleisön saataville.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.10.2020, Tehtävä täytetään 1.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, Sörnäisten rantatie 25 A, 00500 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

KAVIn Mediakasvatus- ja kuvaohjelmayksikön (MEKU) tehtäviä ovat kuvaohjelmien tarjoamisen valvonta ja mediakasvatuksen kansallinen edistäminen. MEKU toimii asiantuntijana lasten mediaympäristön kehityksessä, edistää alaan liittyvää tutkimusta, seuraa alan kansainvälistä kehitystä sekä tiedottaa lapsia ja mediaa koskevista asioista.

Ylitarkastajaa vastaa kuvaohjelmalain mukaisesta kuvaohjelmien tarjoamisen valvonnasta. Tehtäviin kuuluvat mm. valvontaan liittyvien asiakirjojen, lupien ja lausuntojen valmistelu ja esittely, kuvaohjelmien tarjoajien neuvonta sekä valvontaan liittyvät selvitykset ja raportit. Ylitarkastaja vastaa myös tarjoajarekisterin ylläpidosta, seuraa alan kehitystä sekä osallistuu kansalliseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.
Lisäksi tehtäviin kuuluu osallistuminen muihin yksikön kuvaohjelmalakiin liittyviin tehtäviin, kuten kuvaohjelmien luokitteluun ja luokittelujen valvontaan sekä luokittelijoiden koulutukseen. Ylitarkastaja osallistuu myös viestintään, yleisöpalautteen seurantaan ja käsittelyyn sekä muihin yksikön toimintoihin ja niiden suunnittelu-, kehittämis-, ja raportointitehtäviin.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Kelpoisuudesta virkaan säädetään asetuksessa Kansallisesta audiovisuaalisesta instituutista (712/2013). Kelpoisuusvaatimuksena ovat korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys joko audiovisuaaliseen viestintään tai lapsen kehitykseen

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Suomi Erinomainen Erinomainen Erinomainen
Ruotsi Tyydyttävä Tyydyttävä Tyydyttävä

Lähde: valtio.fi

31 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin