Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja

Valtio Valtimo

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa asiantuntija-, palvelu- ja päätöksenteko-organisaatio, joka toteuttaa Suomen maahanmuuttopolitiikkaa. Virasto tuottaa tietopalveluja poliittisen päätöksenteon tueksi sekä kansallista ja kansainvälistä yhteistyötä varten. Lisäksi virasto ylläpitää vastaanottojärjestelmää ja ulkomaalaisten säilöönottoyksiköitä. Henkilöstömme määrä on noin 1000 ja toimipisteitä sekä palvelupisteitä on usealla paikkakunnalla; Helsinki, Kuhmo, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Pudasjärvi, Raisio, Rovaniemi, Tampere ja Vaasa.

Visiomme mukaan rakennamme elinvoimaista ja turvallista Suomea. Maahanmuuttoviraston työntekijät ovat maahanmuuttohallinnon keskeisiä asiantuntijoita, yhteistyökumppaneita ja palveluosaajia. Rekrytoimme ja kehitämme vastuullisia toimijoita, rohkeita uudistajia ja vahvoja verkostovaikuttajia.

Tehtävän kesto: Määräaikainen, tehtävä alkaa 1.9.2020. Päättyy 7.7.2021.
Määräaikaisuuden syy: Sijaisuus
Työaikamuoto: Virastotyöaika
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 31.7.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Maahanmuuttovirasto, Pasilan toimipiste, Opastinsilta 12 A, 00520 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Turvapaikanhakijoiden vastaanoton, ihmiskaupan uhrien auttamisjärjestelmän sekä säilöönottoyksiköiden käytännön toiminnan ohjaus, suunnittelu ja valvonta kuuluvat Maahanmuuttovirastolle.

Maahanmuuttoviraston vastaanottoyksikön sisällönohjaus ja kehittäminen -tulosalueella on avoinna ma. ylitarkastajan virkasuhde 1.9.2020 alkaen.

Ylitarkastajan substanssitehtäviin sisältyy:

• oleskeluluvan saaneiden turvapaikanhakijoiden kuntaan siirtymiseen liittyvä suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen
• turvapaikanhakijoiden työ- ja opintotoiminnan, osaamisen kartoittamisen, koulunkäynnin ja ansiotyöntekemisen suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen
• vastaanottokeskusten järjestämään informaatio-ohjauksen (esimerkiksi turvapaikkaprosessiin liittyvä menettelytapaneuvonta, Suomalaisen yhteiskunnan peruskurssi) suunnittelu, ohjaus ja kehittäminen
• vastaanottoyksikön uuden AMIF/EUSA ohjelman kommentoinnin koordinointi

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset:

Tehtävään ei ole säädettyjä kelpoisuusvaatimuksia. Parhaat valmiudet tehtävän menestykselliselle hoitamiselle antaa tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

33 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin