Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja (varhaiskasvatus, osa-aikainen)

Valtio Airikainen

Aluehallintovirasto edistää alueellista yhdenvertaisuutta hoitamalla lainsäädännön toimeenpano-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Virastomme edistää perusoikeuksia ja oikeusturvaa, peruspalvelujen saatavuutta, ympäristönsuojelua, ympäristön kestävää käyttöä, sisäistä turvallisuutta, opetus- ja kulttuuritoimen palveluita sekä terveellistä ja turvallista elin- ja työympäristöä.
Virastomme on savuton.

Vastaamme alueellisista opetuksen, varhaiskasvatuksen sekä kirjasto-, liikunta- ja nuorisotoimen tehtävistä. Seuraamme ja arvioimme näiden peruspalvelujen saatavuuden alueellista ja yhdenvertaista toteutumista. Lisäksi edistämme opetus- ja kulttuuritoimen oikeusturvaa, järjestämme toimialojen täydennyskoulutusta sekä myönnämme valtionavustuksia.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 1.8.2019, tai sopimuksen mukaan
Työaikamuoto: Osa-aikainen. Tehtävä täytetään osa-aikaisena työajan ollessa 50 % viraston kokonaistyöajasta. Keskimääräinen tuntimäärä viikossa on 18,23 tuntia. Työrytmi neuvotellaan tehtävään nimitettävän kanssa erikseen.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 3.6.2019  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Lapin aluehallintovirasto, Valtakatu 2, 96100 Rovaniemi

Viran/tehtävän kuvaus:

Lapin aluehallintoviraston opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueella on haettavana varhaiskasvatuksen ylitarkastajan virka.

Ylitarkastajan tehtävänä on ohjata ja valvoa Lapin alueen julkisia ja yksityisiä suomenkielisiä varhaiskasvatuspalveluja ja niiden tuottajia ja siten varmistaa oikeusturvan toteutumista, varhaiskasvatuspalvelujen laadun kehittämistä ja kansalaisten yhdenvertaisuutta varhaiskasvatuspalvelujen osalta.

Tehtäviin kuuluvat varhaiskasvatuksen ohjaus ja valvonta, yksityisten päiväkotien ilmoitusasioiden käsittely ja ennakollinen valvonta sekä rekisteröinti, varhaiskasvatushenkilöstön täydennyskoulutuksen järjestäminen, peruspalvelujen arviointiin osallistuminen sekä yhteistyö muiden aluehallintovirastojen, ohjaavien viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Viran sijoituspaikka on Rovaniemi.


Lähde: valtio.fi

9 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin