Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, Sanoma yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla lukemista hyväksyt evästeet. Lisätietoja
Takaisin

Ylitarkastaja (vesiväylät)

Valtio Valtimo

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom nojaa rohkeasti ja määrätietoisesti tulevaisuuteen. Edistämme liikennejärjestelmän toimivuutta ja turvallisuutta sekä vauhditamme digiyhteiskunnan innovaatioita ja kokeiluja. Elinympäristömme on meille tärkeä, ja sen vuoksi tuemme kestävää kehitystä. Digitaalinen Suomi tarkoittaa meille laadukkaita, turvallisia ja kohtuuhintaisia viestintäyhteyksiä asiakkaita aidosti palvellen. Virastossamme työskentelee lähes 1000 henkilöä 15 paikkakunnalla. Päätoimipaikkamme sijaitsee Helsingissä.

Tehtävän kesto: Vakinainen, tehtävä alkaa 15.10.2020, tai sopimuksen mukaan.
Työaikamuoto: Virastotyöaika. Meillä on käytössä liukuva työaika.
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Hakuaika päättyy: 13.8.2020  16:15
Virka on viraston yhteinen.

Työpaikan tiedot: Helsinki, Pasila, Opastinsilta 12 A, 00240 Helsinki

Viran/tehtävän kuvaus:

Haemme Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin liikennejärjestelmäpalvelut -osaamisalueelle ylitarkastajaa merikartoitus ja vesiväylät -palvelukokonaisuuteen.

Ylitarkastajan tehtävä sisältää 1.6.2020 voimaan tulleen uuden vesiliikennelain mukaisia vesiväylänpidon viranomaistehtäviä mm. lain soveltaminen ja kehittäminen sekä annettujen määräysvaltuuksien hoito kuten määräykset kanavista ja yleisten kulkuväylien merkitsemisestä. Ylitarkastajan tehtävä sisältää väylänpidon kansallisten yleisperiaatteiden ja menettelyjen kehittämistä ja väylähankkeiden suunnitteluvaiheen väyläsuunnitelmien arvioimista ja neuvontaa merenkulun turvallisuusnäkökulma sekä voimassaolevat määräykset ja ohjeet huomioiden. Lisäksi ylitarkastaja vastaa vesiväylänpidon viranomaistehtäviin liittyvien määräysten ja ohjeiden kokonaiskoordinoinnista ja säädösvalmistelusta sekä osallistuu muiden tehtävien (lausunnot, kiellot ja rajoitukset, väylänpitäjien valvonta, väyläpäätökset) tukemiseen ja päätösten tekoon. Tehtävään sisältyy eri työryhmiin osallistumista sekä laajaa ja syvällistä asiajohtamista ja vaikuttamista niin kansallisesti kuin kansainvälisesti viraston edustajana. Tehtävään kuuluu sidosryhmäyhteistyötä eri merenkulun toimijoiden kesken sekä yhteistyötä vesiväylänpitäjien kanssa merenkulun turvallisuuteen vaikuttamiseksi.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lähde: valtio.fi

7 päivää sitten

Hae työpaikkaa

Katso myös nämä paikat:

Takaisin